Kilis Belediyesi tarafından organize edilen “Futbol Yaz Okulu” açıldı. Kilis Belediyesi futbol yaz okuluna kayıt yaptıran 280 minik sporcuya forma ve futbol ayakkabısı dağıtıldı.
Kilis Belediye Başkan Yardımcısı ve Kilis Belediyespor Başkanı Mehmet Ali Eryılmaz, minik sporculara forma ve ayakkabılarını dağıttı.
Başkan Eryılmaz, çocuklara futbolda başarılı olmalarının yanı sıra derslerinde de başarılı olmaları gerektiğini söyledi.
Çocuklardan başarı sözü alan Başkan Eryılmaz, “Çocuklar, burada hem bedensel hem de ruhsal olarak kendilerini geliştirme imkanı bulacak. Bu okul sayesinde sosyalleşecek ve buradaki hocaları ile birlikte kendilerini geliştirme imkanı bularak Kilis Belediyespor’a faydalı birer sporcu olacaklardır” dedi.
Kilis Belediyespor Futbol Yaz Okulu deneyimli hocalarıyla birlikte antrenmanlara başladı. Futbol Yaz Okulu’nda 8 ve 16 yaş arası 280 sporcu yer alıyor. Antrenmanlar haftanın 5 günü saat 17:00-19:00 arasında yapılıyor. Kilis Belediyespor Futbol Yaz Okulu Antrenörü İsmail Gökalp , “Amacımız, çocukları kötü alışkanlıklardan alıkoymak, futbol temel özelliklerini öğretmek, iyi insan, sağlıklı insan olma yolunda onlara bir şeyler vermektir” diye konuştu.