İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından sivil toplum örgütlerinin Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı sürüyor.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü uzmanları tarafından Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kilis Şubesi tarafından Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı detaylı bir şekilde anlatıldı.
Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi konulu 2015/16 Nolu Tebliğ çerçevesinde yatırım yapmak isteyen yatırımcıların, tebliğin yayımlanma tarihi olan 30.04.2015 tarihinden başlamak üzere 29 Mayıs 2015 tarihi mesai bitimine kadar, www.taim.gov.tr adresi KKYDP Online Başvuru linkinden elektronik ortamda girişlerini yapmış olmaları gerekiyor.
Sunumların ardından söz alan Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Halit Okurer, “Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü olarak kapılarımız sizlere her zaman açık, bizlere her konuda gelip başvurabilirsiniz. İki yıldır gelen projelerin tamam onaylandı lütfen bize danışmaktan çekinmeyin, proje ve başvurularınızla birlikte hepinizi beliyoruz” diyerek katılımcılara seslendi.
KİTSO’da gerçekleştirilen Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programına Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, KİTSO Başkanı Mehmet Erdal Öndeş ile yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD Kilis Şube Başkanı Mehmet Akil Teksabuncu ve yönetim kurulu üyeleri ile yetkililer katıldı.