AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, 10 Nisan Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Milletvekili Ahmet Salih Dal, köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Polis Teşkilatı, kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzenini ve vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak yönünde kutsal bir görev üstlenildiğini belirtti.
Dal, “Vatanı için, milletimizin birlik ve beraberliği için canını ortaya koymaktan çekinmeyen, çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Polis Teşkilatımız, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmektedir. İnanıyorum ki, emniyet teşkilatımızın her bir mensubu, bundan sonrada temel hak ve hürriyetlere, özel hayatın gizliliği prensibine bağlı kalarak, demokrasinin, hukuk devleti ilkesinin dışına çıkmadan, yüksek bir şuur ve sorumlulukla vazifesini yerine getirmeyi sürdürecektir.Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünde büyük bir özveriyle ve hizmet aşkıyla çalışan bütün polislerimize huzur ve emniyetin tesisi adına suç ve suçluyla olan mücadelelerinde başarılar dilerim. Halkımızın huzur ve emniyeti için gece gündüz demeden çalışan, görev bilinci, disiplin anlayışı, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü tavrı ve yardım severliğiyle, milletimizin güvenini ve takdirini kazanan Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, görevleri uğruna şehit düşmüş emniyet mensuplarını rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”