Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nde Hz. Peygamberin dünyayı şereflendirişi sebebiyle her yıl kutlanan Kutlu Doğum haftası özel programı ile kutlandı.
İlahiyat Fakültesi tarafından organize edilen ve Rektörlük konferans salonunda düzenlenen programa; Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Türer ve Prof. Dr. Bektaş Tepe, il müdürleri, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Programın açış konuşmasını Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Türer yaptı. Peygamber Efendimizin hayatı ile ilgili bilgiler veren Türer’in ardından İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bünyamin Açıkalın konuşma yaptı. Açıkalın da Kutlu Doğum Haftası ile ilgili bilgiler verdi.
İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Muammer Bayraktutar’ın Kuran tilavetiyle devam eden programda öğrenciler kısa bir skeç de sergilediler. Programda ayrıca öğrencilerin oluşturduğu ilahi korosu birbirinden güzel ilahileri seslendirirken bir öğrenci şiir, bir diğeri ise kaside okudu.