Büyük Mürşid-i Kamil Ali Kara Efendi Hazretleri ve Kızı Sadiye Kara Ölmeztoprak’ın vefatlarının yıldönümü nedeniyle okutulan ve binlerce kişinin katıldığı mevlit programına AK Parti heyeti de katılarak, manevi duyguları birlikte paylaştı.
Büyük-Mürşid-i Kamil Ali Kara Efendi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Malatya eski Milletvekili Fuat Ölmeztoprak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Büyük Mutasavvıf Ali Kara Efendi’nin vefatının 44. Yılı ve Kızı Sadiye Kara Ölmeztoprak’ın Hakk’a vuslatının 4. sene-i devriyesinde okutulan mevlit programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti milletvekili Adayı Bülent Tüfenkçi ile kalabalık bir topluluk katıldı.
Çalık, “Büyük-Mürşid-i Kamil Ali Kara Efendi, Malatya’mızın manevi kanat önderidir. Bugün binlerce insanla aynı anda aynı duyguları ve atmosferi paylaşmaktan dolayı mutlu olduk. Etkinliği her yılı düzenleyerek binlerce insana ev sahipliği yapan ağabeyimiz Fuat Ölmeztoprak beye teşekkür ediyoruz” dedi.