AK Parti heyeti, Nuriye ve Küçük Mustafa Paşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. AK Parti’ye büyük destek veren mahalle sakinleri, 6’da 6 sloganları attılar.
Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, Nuriye ve Küçük Mustafa Paşa Mahallesi’nin bugüne kadar ’AK Parti’ dediğini ifade ederek, bundan sonrada AK Parti’ye büyük destek vereceklerinden şüphelerinin olmadığını söyledi. Güder, "Biz, sizlere hizmet için varız. Bugüne kadar imkanlarımız dahilinde sizlere hizmet etmeye çalıştık. İnanıyorum ki, merkezi hükümetlerin icraatlarını hepiniz, bizden daha iyi biliyorsunuz. Biz, Battalgazi İlçesi olarak halkımıza, fakir fukaramıza, garip gurebamıza, 20 triyon sosyal yardımlaşma üzerinden yardım yaptık" dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, mahallelerde çok güzel tablolarla karşılaştıklarını ifade ederek, "Mahallede altyapı ile ilgili birkaç uygulama yapılacak. Ondan sonrada buranın yenilenmesi noktasında çalışmalar olacak. Her gün yeni bir proje yapıp, her gün yeni bir temel atıp, her gün yeni bir açılış yapıyoruz" diye konuştu.
AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da, 7 Haziran seçimlerinin sadece Türkiye’nin, AK Parti’nin değil, tüm dünya mazlumlarının tüm Müslüman ülkelerin seçimi olduğunu kaydetti.Kahtalı, bütün Müslüman ülkelerin gözünün Türkiye’ olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
"Tüm mazlumlar ve Müslüman ülkeler, AK Parti iktidarının devam etmesini istiyor. Bu ülkede kaos ve huzursuzluk isteyenler var. Ama inanıyorum ki, Malatya halkı bugüne kadar AK Parti’ye büyük destekler verdi, bugünden sonrada hem buradaki mahalle sakinlerimiz hem de Malatyalıların tamamı en yüksek desteği vererek, bizi tek başına iktidar edecek."
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirterek, "Bizden önce sahalara inen muhalefet partileri, sanki AK Parti iktidardan düşecekmiş gibi heveslendiler, havalara girmeye başladılar. Ama bunların hepsi birden bir araya geliyor, yine bir AK Parti etmiyor" ifadelerini kullandı.
Şahin, AK Parti’nin her zaman milletin yanında durduğunu kaydederek, şunları söyledi:
"Taşlar yerli yerine oturmaya başladı ve siz mevcut yerinizden daha da yükseklere doğru çıkışa geçtiniz. Onlar ise daha aşağılara inmeye başladılar. Bunu biz değil, vatandaş söylüyor, meydanlar söylüyor, anketler söylüyor. Bunlar bizden önce de hasret çekiyorlardı, 10 seçimdir de hasret kaldılar. Çünkü necip milletimiz bunlara hiçbir zaman için yeşil ışık yakmadı. Niye yakmadılar? Çünkü bunların renkleri kızıl. Alın birini diğerine çarpın. Meydanlara baktığımız zaman biz bir düzenleme yapıyoruz. İç Güvenlik Yasası diye bir düzenlemeyi yaptık. Niçin yaptık? Ellerinde molotoflar, havai fişekler, bilyeyle sapan atanlar, taş atanlar, asker ve polisimizin araçlarını yakıp, onların canına kast edenler, ellerinde kızıl bayraklar, yüzlerinde kızıl maskeler bu şekilde eylem yaptıklarını, demokratik hak arayışı içerisinde olduklarını iddia ediyorlar. Allah aşkına onların demokrasi anlayışı bu ise, yarın Allah korusun bunlar iktidara gelirlerse vay halimize. Bunların demokratik usulleri ellerinden sapanlar, bir elinde molotoflar, bir ellerinde havai fişekler, CHP’si, MHP’si, HDP’si sarmaş dolaşlar. Hep birlikte İç Güvenlik Yasası’nın çıkmaması için el birliği yaptılar. Ama biz ne yaptık? Biz milletin tarafında duruyoruz. Onların hepsi birden paraleliyle beraber karşı tarafta duruyorlar."