AK Parti Malatya İl Teşkilatı, 7 Haziran’da yapılacak seçimler için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. AK Parti İl Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında Ferhadiye, İstiklal, Saray, İzetiye ve Cevherizade mahallelerini ziyaret etti.
Hamidiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen ortak toplantıya, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Öznur Çalık, Taha Özhan, Bayram Taşkın, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Toplanın açılış konuşmasını yapan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, milletvekillerinin yerelde Malatya’yı, genelde Türkiye’de ve uluslararası arenada AK Parti ve Malatya’yı en güzel şekilde temsil ettiklerini söyledi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Battalgazi’ye bir devlet hastanesi yapacaklarının sözünü vererek, verdikleri her sözün arkasında durduklarını ifade etti. AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da, AK Parti’nin 2002 yılından buyana yapmış olduğu çalışmaların kazanımlarını yeni bir anayasa ile perçinlemek istediklerini kaydetti. Genel seçimin Türkiye ve Malatya için önemine de değinen Kahtalı, "Yeni anayasa için bir oyun bile çok önemi var" de0.
“HEP BİRLİKTE SANDIKLARA SARILACAĞIZ”
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın ise, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimin geride kalan seçimlerden daha büyük bir önem sahip olduğunu belirterek, “Hep birlikte sandıklara sarılacağız. 7 Haziran’ın Malatya’mıza ve Türkiye’mize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan temenni ediyorum. Türkiye’de 2002 yılından bu yana büyük bir dönüşümün yaşıyor. Darbe girişimleri, başka başkentlerden müdahaleler, oyunlar, tuzaklar en hırslı ve en hızlı şekilde kurulup, AK Parti’yi iktidardan indirebilmek için uğraşıldı, müdahaleler edildi. Ama dirençli bir lider vardı ve oynana oyunların üstesinde geldi” diye konuştu.
"6-0 İSTİYORUZ"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. sıra Milletvekili Adayı Öznur Çalık, AK Parti listesinin seçime çok güçlü girdiğini kaydetti. Malatya’da da güçlü bir listeyle Malatyalıların karşısına çıktıklarını dile getiren Çalık, sorunların tümüne vakıf olduklarını, çözüm önerileri içinde ellerinde çok güçlü bir destek olduğunu belirtti. Çalık, 12 yılda Malatya’ya 12 katrilyonluk yatırım yaptıklarını hatırlatarak, yaptıklarının bundan sonraki yapacaklarının teminatı olduğunu kaydetti. Her zaman milletin hizmetinde olduklarını ifade eden Çalık, “Biz, sizin hizmetinizdeyiz. Sonuna kadar emrinizde olmaya devam edeceğiz. Malatya için 6-0 istiyoruz. Büyük oyunu bozmak için bir oyun bile çok büyük önemi var” ifadelerini kullandı.
Toplantı sonrası AK Parti mahalle başkanlarına, yaptıkları çalışmalardan dolayı AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından teşekkür belgesi verildi.