AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Taha Özhan, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci, Sancaktar Mahallesi’nde düzenlenen ortak toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.
7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında Sancaktar, Kırçuval, Akpınar, Uçbağlar mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, bir konuşma yapan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, 7 Haziran’da Türkiye’nin kazanımlarının devam ettirilebilmesi için milletin yine AK Parti diyeceğine inandıklarını belirtti.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Battalgazi’nin hem ilim hem de kahramanlık destanı yazdığını ifade etti. Başkan Gürkan, Battalgazi Belediyesi olarak çağdaş ve yaşanabilir bir kent hedefiyle yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan ise, 2002 yılında Türkiye’de bir devrim yaşandığını kaydetti. Kapatma davası açılmış, lideri yasaklanmış bir parti olarak seçime girildiğini ancak devrimin engellenemediğini dile getiren Özhan, Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte büyük bir devrimin yaşandığını ifade etti.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar da, kumpas, oyun ve hilelere rağmen AK Parti hareketinin bugünlere kadar geldiğini belirtti. Engellemelere rağmen Türkiye’de önemli çalışmaların yapıldığını kaydeden Yaşar, “Eğer o engellemeler olmasaydı Türkiye şu anda mevcut halinin 5 katı büyüklüğe, güce, enerjiye ulaşırdı” diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci de, AK Parti’nin kuruluşundan hemen sonra iktidar olduğunu hatırlatarak, AK Parti’nin hizmet ve eser ürettiğini kaydetti. Tüfenkci, AK Parti iktidarları döneminde Cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetlerin bu dönemde yapıldığını kaydetti.