7 Haziran genel seçimlerine kısa bir süre kala mahalle toplantılarını sürdüren AK Parti’nin son durağı Yaka Mahallesi oldu.
Yaka Mahallesi’nde düzenlenen toplantının açış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “30 Mart’ta göreve geldiğimiz günden beri yorulma bilmedik. Gece gündüz demeden, imkanlarımızı Yeşilyurt’umuz 82 mahallesi için seferber ettik. Bundan sonraki süreçte de milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Yaka Mahallesi toplantısında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, “Bizden önce üç basiretsiz, çapsız, yeteneksiz parti bir araya gelmiş koalisyon kurmuş, üçü birden ülkeyi çekip çevirememişlerdi” ifadelerini kullandı.
“Zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali muhalefet partileri AK Parti’nin yapmış olduğu mitingin hesabını yapıyorlar” diyen Şahin, “Bunlar bizim gönüldaşlarımıza kafayı takmışlar. Başbakanımızın vermiş olduğu müjdelere seslerini çıkaramıyorlar, çünkü hepsi olası projeler. Kayısıya sahip çıkılmıyor diyorlardı, kayısı için gereken görüşmeleri yaptık. Başbakan zararın tanzimi için gerekli talimatları verdi” dedi.