AK Parti Malatya Milletvekili adayları Mustafa Şahin ve Bayram Taşkın, Tecde Mahallesi’nde düzenlenen ortak toplantıya katıldı.
7 Haziran genel seçimleri kapsamında yoğun bir tempoda ziyaretlerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili adayları Tecde Mahallesi’nde düzenlenen ortak toplantıda yoğun ilgiyle karşılaştı.
TAŞKIN: “HASTALARIMIZ HASTANELERDE REHİN DEĞİL”
Tecde Mahallesi’nde düzenlenen toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın, “Bu hizmet kervanı inşallah 7 Haziran’dan sonrada devam edecek. 13 yıla yakın zamanda eski Türkiye’nin bütün kalıntılarını bir tarafa bıraktık. Özellikle demokratik hamlelerle 10 yılda bir darbelerin yapıldığı ülke olarak anılmaktan çıktık. Bugün memleketi duble yollarla ördük, uçaklara sadece zenginler binmiyor. Bunlar gerçekten büyük hamleler. Artık hastalarımız hastanelerde rehin değil. Doktor, ilaç kuyruklarında değiliz” dedi.
ŞAHİN: “YÜZDE 99’U MÜSLÜMAN OLAN BİR ÜLKEDE”
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı ve AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, “Türkiye’nin 2002’den önceki çizgisine gelmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama milletimiz bunlara inanmıyor. HDP biz Diyanete, din derslerine karşıyız diyor. Onların oy aldıklarını iddia ettikleri insanlara bir sorun Diyanete, din derslerine karşı olan birine oy verirler mi? Kimse bunlar bizden demez, oy vermez. ‘Kabe sizin için ne anlam ifade ediyorsa, Taksim bizim için aynı anlamı taşıyor’ diyorlar. Peygamber Efendimize savaş açan dergilerle, gazetelerle, örgütlerle gidip sarmaş dolaş oluyorlar. Bunu CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı yapıyor. Böyle cahil olan aşağılık işlerle uğraşan bir başka kişilik gördünüz mü? Çıkmış kendine ‘Cesur Yürek’ diyor. Evet, ben senin o cesaretine, cesur yürekliliğine şaşıyorum. Yüzde 99’u Müslüman olan bir ülkede milletin inançlarıyla savaş halinde olanlarla sarmaş dolaş olacaksınız. İşte bunların tümünün hayat bulmaması için 7 Haziran seçimleri bizim için kırılma noktası, dönüm noktasıdır” şeklinde konuştu.