AK Parti Malatya Milletvekili adayları, Hüseyinbey Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “Her geçen gün zirveye doğru tırmanıyoruz” dedi.
Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, Türkiye’de hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ifade ederek, milletin istediği çalışmaların yapıldığını söyledi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, mahalle sorunlarıyla ilgili muhtarlarla sürekli istişare içerisinde olduklarını belirtti. Gürkan, Yeşil Kuşak Projesi’ni gerçekleştireceklerini kaydederek, 200 dönümlük alanın Malatya’ya akciğer olacağını ifade etti.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın da, 12 yıldır AK Parti’nin eşine rastlanmamış hizmetler yaptığını kaydetti. Taşkın, eski Türkiye’nin geride kaldığını ifade ederek, "Müreffeh bir Türkiye’de yaşıyoruz. Bu istikrarın devam etmesi için 7 Haziran’da sandıklara gidelim. Sandıklara hesabımızı göreceğiz. Allah bir daha bu memlekete o karanlık günleri yaşatmasın. Bu karanlı günleri yaşatmaya çalışan her türlü iş birlikçilere ve kumpasçılara Rabbim fırsat vermesin. Bu tezgahları bozmak üzere hep birlikte sandıklara gideceğiz ve sandıklarda hesabımızı göreceğiz" dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, 3 muhalefet partisinin birbirinden medet umduğunu belirterek, "Ortak aklı kullanarak ve kesinlikle içeriden ve dışarıdan bunları en iyi şekilde dizayn eden, onlara göre daha yüksek akıl, bunları ha bire pompalıyorlar" diye konuştu.
Şahin, muhalefetin başlangıç noktasından daha geride gittiğini, AK Parti’nin ise tırmanışa geçtiğini belirterek, "Her geçen gün zirveye doğru tırmanıyoruz. Malatya’mızda mahallelerimizi, esnaflarımızı geziyoruz, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. İnanın hepsi bizden daha da cesur, daha da inançlı, daha da umut var bir şekilde ’7 Haziran’dan sonra Malatya’da neyin ne olduğunu göstereceğiz’ diyorlar" ifadelerini kullandı.