Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm antrenörleri Nihat Erim ve Ömer Fatih Ergül, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’nda yaptıkları çalışmalar ve sporcu taramaları neticesinde okulun sportif başarılarına büyük katkı sağladılar.
Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Müdürü Orhan Yücel ve Müdür Yardımcısı Ahmet Kırma bu başarılı proje nedeniyle Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret ederek teşekkürlerini illetiler.
Okul Müdürü Orhan Yücel ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, ‘’Necip Fazıl Kısakürek Orta Okulu Müdürü olarak okulumuzda özellikle dezavantajlı gençlerimizi spora yönlendiren zararlı alışkanlıklara yönelmesini engelleyerek Atletizm branşında çocuklarımıza ve gençlerimize eğitim vererek onları müsabakalarda birçok derece almasını sağlayan başta Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’ya ve değerli antrenörleri Nihat Erim ve Ömer Fatih Ergül’ e okulum ve öğrenci aileleri adına teşekkürlerimi iletiyorum. Bu çalışmaların daha kapsamlı olabilmesi için Necip Fazıl Kısakürek Orta Okulu olarak elimizden geleni yapacağız’’ dedi
İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, "İl Müdürlüğü olarak Okul idarecilerimizin ve Okul Beden Eğitimi öğretmenlerimizin destekleri sayesinde okullarda çeşitli branşlarda antrenörlerimizi görevlendirerek bir çok okulda sporcu taraması yaptık. Bu çalışmalar neticesinde çocuk ve gençlerimizi spora davet ederek onları antrenman imkanları sağlayarak müsabık bir sporcu yetiştirdik. Bu çalışmalar neticesinde de bir çok olumlu sonuçlar elde ettik. Bunun bir örneği de İl Müdürlüğümüz Atletizm antrenörleri Nihat Erim ve Ömer Fatih Ergül, Necip Fazıl Kısakürek Orta Okulu’nda yaptıkları sporcu taramaları neticesinde okulun sportif başarılarını katkı sağlayarak Necip Fazıl Kısakürek Orta Okulu’nda atletizm branşında birçok başarılı sonuçlar elde etmesi ve çevre okul ve mahallelerden atletizm branşına ilginin artmasına vesile olmuşlardır. Bu tür örnek projelerin daha çok artması ve başarılı sporcular yetiştirilerek Türk sporuna kazanılması için tüm okul iradecilerimize elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz. Ben de kurumum adına bu çalışmaların yapılmasında bize destek veren Necip Fazıl Kısakürek Orta Okul Müdürü Orhan Yücel ve Müdür Yardımcısı Ahmet Kırma hocalarıma teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.