Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak, düzenlediği mitingde, "Malatya’daki yarışta bende varım" dedi.
Hafta sonu Yüzüncü Yıl kavşağında gerçekleştirilen mitinge çok sayıda Ölmeztoprak destekçisi katıldı. Ellerinde Türk bayrakları ile miting alanına kadar yürüyen vatandaşlar, Ölmeztoprak’a sevgi gösterilerinde bulundu. Miting öncesi halk oyunları ekibinin gösterisi ile coşan vatandaşlar, bağımsız aday Ölmeztoprak’a destek vereceklerini söylediler.
Mitingde coşkulu kabalığa hitap eden Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak, Türkiye’nin ve Malatya’nın en büyük sorunlarının başında işsizlik geldiğini belirterek ülke ekonomisinin de her geçen gün kötüye gittiğini söyledi. Konuşmasında iktidarı eleştiren Ölmeztoprak, 7 Haziran seçimlerinde bu kötü gidişata bir ’dur’ demenin zamanı geldiğini belirterek halkın temsilcisi olarak mecliste Malatya’nın sorunlarını yakından takip edeceği sözünü verdi.
Bağımsız aday Münir Doğan Ölmeztoprak, hükümetin iki numaralı ismi Bülent Arınç’ın açıklamalarına da değinerek, ülkenin istikbalinin güvende olmadığını vurguladı. “Battalgazi’deki tarihi Ulu Caminin kubbesi gibi alın alına verip kol kola girip huzur dönemine geçeceğiz” diyen Ömeztoprak, Malatya’nın en önemli geçim kaynaklarından biri olan kayısının ortak dertleri olduğunu söyledi. Hükümetin, kayısı üreticisini yalnız bıraktığını belirten Ölmeztoprak, mitinge katılan binlerce kişiye teşekkür ederek bu sevgiye layık olmaya çalışacağını söyledi. Gövde gösterisine dönüşen mitingde Ölmeztoprak, özellikle çocuklarla ilgilenerek onlarla sohbet etti.