Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3’üncü Grubu 7. sırada tamamlayan Malatya Yeşilyurtspor ile Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nin şampiyonu Demirspor, Pazar günü oynayacakları BAL Ligi’ne yükselme müsabakasının hazırlıklarını tamamladı.
Bölgesel Amatör Lig için baraj maçı oynayacak Yeşilyurt ve Demirspor’da nefesler tutuldu, bütün planlar Pazar günkü tek 90 dakika üzerine yapılmaya başlandı.
Malatya Yeşilyurtspor cephesinde yönetimin takıma olan inancı tam.
Mustafa Taşar’ın teknik adamlık görevine gelmesiyle adeta coşan turuncu-yeşilli takım yaptığı son çalışmada Demirspor maçında uygulanacak taktik üzerinde durdu.
Tecrübeli teknik adam Mustafa Taşar’ın oyuncularıyla bire bir görüşmeler yapıp, rakibin önlem alınması gereken yanlarını anlattığı Yeşilyurtspor’da 1 sezonun emeğinin tek 90 dakikaya bağlı olmasından dolayı, futbolcuların temkini elden bırakmayacağı düşünülüyor.
Yeşilyurtspor’da zorlu Demirspor maçı öncesi eksik oyuncu bulunmazken, takımda morallerin yüksek olduğu öğrenildi.
DEMİRSPOR YİNE SÜRPRİZ PEŞİNDE
Demirspor cephesinde ise yönetim, teknik heyet ve futbolcular bir sürprize daha hazırlanıyor. Kimsenin şans tanımadığı maçta İnönü Üniversitesi’ni eleyen Demirspor, yine rakibinin favori gösterildiği zorlu bir maçı daha kazanıp sezonun en büyük sürprizine hazırlanıyor.
1.Amatör Küme Büyükler Ligi devam ederken kaybettikleri hocaları Feridun Yıldız’ı alacakları kupayla yad etmek isteyen Demirsporlu futbolcuların, hocaları Hakan Temizer’e BAL ligi için söz verdikleri öğrenildi.
Bu arada Demirspor’un Pazar günü saat: 15.00’da oynanacak Yeşilyurtspor maçına Feridun Yıldız’ın adının yazılı olduğu pankartla çıkacağı belirtildi.