Orduzu Şanlıkaya Mahallesi sakinleri Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’la sabah kahvaltısında buluştu. Uzun yıllardır istedikleri hizmetleri almaya başlayan mahalle sakinleri Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a verilen hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmaları yerinde incelemek için Şanlıkaya Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan kilit taşı ve bordür çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalardan oldukça memnun olan mahalle sakinleri uzun yıllardır alamadıkları hizmeti aldıklarını belirterek, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkür ettiler.
Ziyarette konuşan Başkan Selahattin Gürkan, “Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları bizzat yerinde görmek için Şanlıkaya Mahallemize geldik. Sağ olsun mahalle halkı bize gönlünü, yüreğini ve sofrasını açtı. Bugün mahalle sakinlerimizle birlikte kahvaltımızı birlikte yaptık. Kendilerine bu jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi netice itibariyle bu hizmet ve görev bizim işimiz. Yani vatandaşımıza hizmeti ayağına götürmek ve onlara en güzel şekilde hizmet etmek, çağdaş belediyecilik anlamında bizim en önde gelen görevlerimizdendir. Bundan sonraki süreçte de gerek asfalt plentimiz gerekse konkasörümüzde faaliyet geçtiği zaman, Battalgazi sınırları içerisinde ne asfaltsız yol, ne kilit taşsız mahalle ve sokak kalmayacaktır. Biz yola çıktığımızda Battalgazi’yi mazisine layık istikbale hazırlamak için bu yola çıktık. Bu yolda yürüyoruz, koşmaya devam edeceğiz” dedi.