AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, "Pütürge’nin 7 Haziran’da tarih yazacağına inanıyorum" dedi. Çalık, genel seçim çalışmaları kapsamında Pütürge ve Tepehan’ı ziyaret etti. Kubbe Dağı’nda işçilerle birlikte közde demlenen çayı içen Çalık, Malatya-Pütürge-Doğanyol’u birbirine bağlayan 15 kilometrelik yolda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Pütürge İlçesi’nde ziyaretlerde bulunan Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte Uzuntaş, Büyüköz, Kozluk, Çamlıdere, Yazıcı ve Ulutaş Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
KÖYDES aracılığıyla 250 milyon TL’yi milletle buluşturduklarını kaydeden Çalık, "Milletimizin evlerine yol ve su götürdük. Pütürge ve Malatya’nın en zor bölgesi Tepehan’ın Taştepe, Yeşildere, Ulutaş, Korucak dahil olmak üzere yaklaşık 4 metrelik yol 9 metreye çıkarılıyor. Bu 9 metrelik yol, Pütürge’nin hem gidiş-geliş yollarını rahatlatacak hem de vatandaşımıza çok önemli bir hizmet getirecek. Yol genişletme çalışmalarıyla birlikte başkanımız, 12 kilometrelik yolun asfaltlanması için çok hızlı bir şekilde çalışmaların yapılması için talimatını verdi" dedi.
Çalık, Pazar günü yapılacak olan genel seçime de değinerek, "7 Haziran 2015 ölüm kalım savaşıdır. Bu seçim, bir seferberliktir, bütün hemşerilerimin sandığa gitmesini ve sandıktaki oy kullanma oranını yüzde 90’a çıkarmamız gerekiyor. Mutlaka seçimde herkese oy kullandırtın. Seçim günü, milletin bize karne verme günüdür. O gün bize verilecek karneyi, tüm Türkiye ve dünyaya göstersinler. 12 yıllık hizmetimizin varsa karşılığı, Allah nasip ederse 7 Haziran’da göreceğiz. Pütürge tarih yazdı, 7 Haziran 2015’te de tarih yazacak" diye konuştu.