Malatya 1.Amatör Küme Büyükler Ligi şampiyonu Demirspor ile Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) kümede kalmak için baraj oynama şansı yakalayan Malatya Yeşilyurtspor’un karşı karşıya geleceği terfi maçı öncesinde iki takım da çalışmalarını sürdürüyor.
Hazırlıklarını Yeşiltepe’de sürdüren Demirspor’da tura olan inanç tam. Takımın teknik sorumlusu Hakan Temizer, “Bölgesel Amatör Lig’de olmak için mücadele edeceğiz, sonuçta kazanan Malatya olacak” dedi.
Malatya Yeşilyurtspor’a yenilseler de sahadan ayrılırken hepsinin tek tek ellerini sıkıp tebrik edeceklerini belirten Hakan Temizer, kazananın Malatya olacağını vurguladı.
Daha önce BAL’da mücadele ettiklerini ve tecrübelerinin olduğunu ifade eden Hakan Temizer, “Çıkıp BAL’a yükselmek için elimizden geleni yapacağız. Eğer rakibimiz bizi yenerse sahadan ayrılırken tek tek hepsinin ellerini sıkacağız” dedi.
Daha önce Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ettiklerini ve bu ligde tecrübeli olduklarını kaydeden Demirspor’un genç teknik adamı, tesis olarak da hazır olduklarını belirtti.
Sezon devam ederken hayata gözlerini yuman Feridun Yıldız’ın kaybının kendilerini çok etkilediğini ifade eden Hakan Temizer, Feridun Yıldız’ın adını yaşatmak için farklı bir çalışma içerisinde olduklarını söyleyerek, “Feridun Hoca’nın adını yaşatmak için hazırladığımız birkaç proje var. Şuan hazırlık aşamasında. Şuan bitirdik sayılır. Feridun hocamız bizim ve Malatyaspor için değerli bir spor adamıydı. Onun adını yaşatmak için elimizden geleni ne varsa bütün imkanlarımızı seferber edip, en iyi şeyleri yapmaya çalışacağız" dedi.