Derebeyleri Malatyaspor Taraftarlar Derneği Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştirerek, yeni başkanını seçti. Seçimde derneğin yeni başkanı Fatih Alpaslan oldu.
Eski başkan Murat Soysal, görevi Fatih Alpaslan Çelik’e bırakırken, yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu Asil: Başkan Fatih Alpaslan Çelik, Yusuf Okyay, Ahmet Akser, Kader Karahan, Hasan İlbak, İbrahim Ethem Akpoyraz ve Mehmet Soydoğdu.
Yönetim Kurulu Yedek: Hacı Ahmet Canberk, Mehmet Karabulut, Serdar Kaplan, Burak Alpay, İbrahim Özcan, Taner Algül, Mustafa Çıtak.
Divan başkanlığını Aziz Yiğit’in yaptığı kongrede faaliyet ve denetleme raporları okunduktan sonra seçime geçildi.
BAŞKAN ÇELİK: “ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM DAHA YAKINIZ”
Yeni Başkan Fatih Alpaslan Çelik yaptığı konuşmada, “Seçimimiz gayet güzel bir şekilde gerçekleşti. Görevi devraldığımız Murat başkana teşekkür ediyorum hizmetleri için. Zaten bundan sonra da birlikte olacağız. Malatyaspor’a en büyük tribün gücünü veren taraftarlar olarak yeni yönetim umarım spor camiamıza hayırlı olur. Bu sezon Yeni Malatyaspor’un şampiyonluk için ciddi bir hedefi var. Diğer yıllara oranla bir adım daha yakınız. İnşallah bizlerin, basının ve şehrin desteğiyle bu sene bu PTT 1. Lig’e çıkarız. Bu süreçte bundan önce olduğu gibi bundan sonrada üzerimize düşeni yapacağız” ifadelerini kullandı.