Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile birlikte, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Malatya ve 7 Haziran seçimleri konuşuldu.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Seçim süreci içerisinde, Malatya’mıza gelerek destek verme zahmetlerinde bulundukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz 3 genel, 3 yerel 2 referandum ve bir cumhurbaşkanlığı seçimlerinden Malatya ve Battalgazi halkı üzerilerine düşen görevi en iyi şekilde yapmışlardır. Ben inanıyorum ki bu 10’ncu seçimde, 10 numara bir sonuç alacağız” ifadelerini kullandı.
Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Önemli bir seçim sürecinden geçiyoruz. Bu seçim sürecinde yeni bir anayasa yapma arzumuz var. Bu anayasa ile birlikte başkanlık sistemine geçeceğiz. Bu vesile ile hem Malatya’da hem de bölgemizde vatandaşlarımıza bunu anlatıyoruz. Battalgazi Belediye Başkanımızı yakinen takip ediyorum. Daha önceki dönemlerde de başkanlık yapmış bir şahsiyet. Halkın içinde dolaştığımızda kendisine karşı büyük bir teveccüh gördük. Başarısından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Mustafa Şahin ise, Malatya için çırpınan bir ağabeyimizdir. Malatya her şeyin iyisine layık. Seçim sürecinde Malatyalıların en iyi kararı vereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.
Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, “Peygamberler şehrinin, Diyarbakır’ın güzide evlatlarından yeni dönem milletvekili olan Cuma İçten kardeşimizin destan şehri Malatya’ya ve Battalgazi’nin halkına destek amaçlı buradalar. Kendisiyle mecliste çalışma fırsatımız oldu. Kendi bölgesinin kültürünü ve duruşunu en iyi şekilde temsil ediyor. İster mecliste olsun veya olmasın amaç bu ülkede yaşanan bir takım olumsuzlukları tekrar yaşamamaktır ve bunun çalışmaktır. Bundan sonraki süreçte de bölge halkı için çırpınacağına inanıyorum” dedi.