Darende’de Gül Adası Park Projesi yakında hayata geçiriliyor. Konu hakkında bilgiler veren Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, projeyle Tohma Çayı’nın güzelliklerinden daha fazla yararlanılacağını belirtti.
Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser proje hakkında şunları söyledi:
“Köprügözü mevkiindeki alanı Gül Adası Park Projesiyle Darende’ye kazandırarak piknik, dinlenme, spor, çocuk oyun alanı ve sosyal donatıları ile yaşam alanına çevirip Tohma Çayı’nın güzelliğinden daha fazla yararlanılmasını amaçlıyoruz. Hazırlattığımız peyzaj projesi üzerine değerlendirmede bulunduk.”
Proje hayata geçtiğinde yediden yetmişe herkesin bu alanda keyifli vakitler geçireceğini belirten Eser, “İnşallah projemiz hayata geçtiğinde yediden yetmişe ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız ve dışarıdan gelen konuklarımızın doğanın kucağında, su şırıltıları eşliğinde, serin alanlarda dinlenirken keyifli anlar yaşayacakları bir mekan oluşturacağız. Köprügözü mevkiindeki alanı Gül Adası Park Projesiyle Darende’ye kazandırarak piknik, dinlenme, spor, çocuk oyun alanı ve sosyal donatıları ile yaşam alanına çevirip Tohma Çayı’nın güzelliğinden daha fazla yararlanılmasını amaçlıyoruz. Hazırlattığımız peyzaj projesi üzerine değerlendirmede bulunduk. Projemiz hayata geçtiğinde yediden yetmişe ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız ve dışarıdan gelen konuklarımızın doğanın kucağında, su şırıltıları eşliğinde, serin alanlarda dinlenirken keyifli anlar yaşayacakları bir mekan oluşturacağız.”