Kaldırım Mahallesi gençleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette Orduzu Kaldırım Mahallesi’nde yaşanan sitemin, siyaset malzemesi yapılmasından dolayı duyulan üzüntü dile getirildi.
Orduzu Kaldırım Mahallesi gençleri adına konuşan İdris Arkın, “Kaldırım Mahallesi gençleri olarak biz buradayız. Başkanımızı, vekillerimizi, partimizi seviyoruz. Kimse bizim üzerimizden siyaset yapmasın. AK Partimizi de seviyoruz. Kimse bizim üzerimizden rant elde etmeye kalkışmasın. Biz bir aileyiz. Aile içerisinde tatsız şeyler olabilir. Sonuçta biz bu partinin içindeyiz. Vekillerimizi, belediye başkanlarımızı ve partimizi seviyoruz, her zaman yanındayız” dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Orduzu Mahallesi Kaldırım semtindeki kardeşlerimizi bugün burada görmekten mutluluk duyuyoruz. Bu kardeşlerimiz her zaman yanımızda olmuşlardır. Bizlerle beraber hareket etmişlerdir, bazen münferit hareketler olabilir, o da o kardeşlerimizin deşarjıdır. Yani aile içerisindeki bu şeyleri farklı yerlere çekmek, spekülasyon yapmak doğru değil. Onların hepsi bizim kardeşlerimiz. Netice itibariyle durmak yok yola devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu memleketini daha iyi yarınlara, daha iyi geleceğe ulaşması için hep birlikte el ele vereceğiz, çalışacağız. İnşallah Kaldırım semtindeki arkadaşlarımızın davetine ileri ki günlerde icabet edeceğiz. Oradaki kardeşlerimizle hemhal olacağız. Bundan sonra bu kardeşlerimiz her toplantımızda yanımızda olacaklardır” diye konuştu.