AK Parti Malatya İl Teşkilatı mahalle toplantılarına devam ediyor. Taştepe ve TOKİ Memur-Sen Konutlarında gerçekleştirilen mahalle toplantılarına vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi.
Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, AK Parti’nin hizmetinin kesilmemesine dair, milletvekilleri ve belediye başkanlarının çalıştığını ifade etti. Akın, muhalefet partileriyle onlarla hareket eden yurt dışından destekli olan, başka gayelere hizmet eden akılların AK Parti ile mücadele ettiklerini ifade ederek, "AK Parti yedi düvele karşı mücadele ediyor" dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ise, 7 Haziran’da milletin bir seçim yapıp, “Ya istikrar, ya da kaos diyeceğini” ifade etti. Tüfenkci, milletin AK Parti’den, istikrardan yana tercih yapacağına inandığını kaydederek, "Türkiye’de bir oyun oynanıyor, bu oyunun adı koalisyon. MHP, HDP’ye, HDP ise MHP’ye oy istiyor. Türkiye’yi nereye götürmek istiyorlar. Bu nasıl oyun? Bu oyuna milletimiz izin vermez. Allah’ın izniyle bu oyunu, sandıkta milletimiz bozacak" diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar da, milletin AK Parti’ye büyük bir teveccüh gösterdiğini ifade ederek, "Bizim amacımız birliği, beraberliği tesis etmek. AK Parti bunun için var. AK Parti, bir mezhep, sınıf, zümre partisi değil, AK Parti, millet partisi" şeklinde konuştu.