Malatya Bayanlar Spor Kulübü 3.Lig Play-Off 2.tur maçında Cumartesi günü oynayacağı Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için grup merkezi Bingöl’e gitti.
8 Takımın katılacağı Play-Off 2.tur müsabakalarında ilk 2 takım arasında yer almak için mücadele edecek olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün ilk hedefi Van Büyükşehir Belediyespor’u eleyerek son 4 takım arasına kalabilmek.
Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 3. Lig Play-Off 2. Aşama karşılaşmasında 28 Mart Cumartesi günü 13.00’de Bingöl Şehir Stadı Sentetik Sahada Van Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.
Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, Play-Off’ta başarılı olup, 2. Lige çıkmak istediklerini söyledi. Play-Off ilk tur maçında Trabzon ekibi Kavak Meydanspor’u 2-1 yendiklerini hatırlatan Çelebi, “Sezon başından bu yana iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Takım olarak 2.Lige odaklandık ve elimizden geleni yapıyoruz. Play-Off’ta ilk maçımızda iyi bir performans ortaya koyduk. Bu iyi performansı devam ettirip, mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.
Çelebi, yarı finale kalmak istediklerini belirterek, “Van Büyükşehir Belediyespor da bizim gibi normal sezonu ikinci sırada tamamladı. İyi bir kadroya sahipler. Zorlu bir karşılaşma olacak. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılıp, yarı finale kalmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.