Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor ligin 23. Haftasında oynayacağı Şehit Kamil Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Bölgesel Amatör Lig’de kümede kalma savaşı veren Malatya Yeşilyurtspor’da son haftalarına girilen ligde takımın puan tablosunda son sıraya gerilemesi moralleri bozarken, fikstürde rakipler karşısında avantajlı olunması ise son 3 maç öncesinde heyecanı arttırıyor.
Şehit Kamil maçının hazırlıklarına Yeşiltepe’de yaptığı çalışmalarla devam eden Yeşilyurtspor’da yapılan antrenmana bütün oyuncular katıldı.
Teknik Direktör Mustafa Taşar, oyuncuları idman öncesi saha ortasında toplayarak özel bir görüşme yaptı. Futbolcularına son vuruşlarda daha rahat olmaları gerektiği konusunda vurgu yapan Taşar, özellikle tecrübeli oyunculardan daha fazla verimli olmalarını istedi. Bay haftasından sonra kalan 3 maçı da tek tek düşünüp hepsinden en fazla puan toplamak istediklerini söyleyen Taşar, zaman zaman oyunculara da söz hakkı vererek saha içindeki toplantıyı tamamladı.
Takım düz koşu yaparken, forvet oyuncusu Turgut ile ayrı bir görüşme yapan deneyimli çalıştırıcı, Turgut’a girdiği gol pozisyonlarında nasıl davranması gerektiğini anlatarak, psikolojik olarak son vuruşlarda daha rahat olması gerektiğini söyledi.
Isınma çalışmalarının ardından topla yarı sahada bol pasa dayalı bir oyun oynayan futbolcular daha sonra idmanı tamamladı. Çalışmanın son bölümlerini Kulüp Başkanı Dursun Sucu da takip etti.