Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Yeni Malatyaspor’un şampiyonluğu dolayısıyla bir şampiyonluk gecesi düzenleyecek.
2 Haziran’da yapılacağı belirtilen gecede şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını kaydeden Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Alpaslan Çelik, bu sevinci yaşamayı hak ettiklerini söyledi.
Yeni Malatyaspor’un şampiyon olmasıyla şampiyonluk özlemleri yıllar sonra son bulan taraftarlar, 2 Haziran’da büyük bir organizasyonla şampiyonluğu kutlamaya hazırlanıyor.
Sarı-kırmızılı taraftarlar, Malatya ve İstanbul’da yapılan kutlamaların ardından bu kez de kendileri bir kutlama organizasyonu yapmaya hazırlanıyor.
Hazırlıkları yapılan gecede sürpriz sanatçıların konserler vereceğini kaydeden Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Çelik, tüm Malatyalıları şampiyonluk gecesine beklediklerini ifade etti.
Büyük bir özlemin şampiyonlukla birlikte son bulduğunu ifade eden Alpaslan Çelik, “Taraftarlar Derneği olarak bir kutlama da biz yapacağız. Şampiyonluğu kutlamak bizim en büyük hakkımız. Şampiyonluk gecemizi 2 Haziran Salı günü saat:20.00’de yapacağız. Gecemize Malatyalı hemşerilerimiz bekliyoruz” dedi.