Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Alpaslan Çelik, bu hafta sonu şampiyon olup, bu işi bitirmek istediklerini söyledi.
Spor Toto 2.lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un taraftar derneği Derebeyleri, Keçiörengücü maçı sonrası için bir kutlama programı hazırlıyor.
Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Alparslan Çelik ve beraberindeki tribün liderleri sarı kırmızılı takımın antrenmanını ziyaret ederek, futbolcu ve teknik heyete güven verdi.
Takımların şampiyon olacağına inandıklarını belirten Çelik, “İzmir’de şampiyonluk gitti geldi. Ama artık o son dakika stresini yaşamak istemiyoruz. Bunu futbolcularımız da görüyordur diye düşünüyorum. Biz de bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz. Artık yeter diyoruz. Yani üç defadır bu şekilde fırsatları harcadık. Artık fırsat kaçırma gibi bir lüksümüz yok. Son hafta ne yapıp edeceğiz ve bu maçı kazanacağız. İnşallah takımın şampiyonluğunu hep beraber kutlayacağız. Büyük ihtimalle şehir merkezinde düşünüyoruz. Ama belli izinlerin alınması lazım. En uygun yer nereyse orada yapacağız. Arkadaşlarımızda sağ olsun ilgileniyorlar. Sahanın dışında olacak etkinlikler için iyi bir zaman lazım. Şu an bir araya gelip toplantı yaparsak buna karar vereceğiz. En güzel şekilde hafta sonu şampiyon olup kutlayacağız inşallah” dedi.