MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce’yi “Trafik Haftası” nedeniyle ziyaret etti. Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında minibüs ve şoför esnafının yüzünün güleceğini söyledi.
Yıldız’ın minibüsçüler odasını ziyaret etmesinden dolayı onur duyduğunu belirten Başkan İnce, kendi, yönetim kurulu ve tüm minibüs esnafı adına yürekten teşekkür etti. İnce, “Bugün bizleri ziyaret etmesi bizim için ayrı bir önemi vardır. Trafik Haftası dolayısıyla yanımızda olması bizleri ayrı onurlandırmıştır. MHP Malatya İl Başkanlığı döneminde de Malatyalı esnaf ve vatandaşlarıyla iç içe oldu. Herkese eşit mesafede durarak bizlere ağabeylik yaptı. Güler yüzüyle, memleketimizin tozunu toprağını yutması da bizler için ayrıca önemlidir. Esnafın ve vatandaşın iyi gününde kötü gününde her zaman yanında olmuştur. Arif Başkanın bu yönleriyle her zaman yanında olup destekleyeceğiz. Çıktığı bu kutsal yolda da başarılar diliyorum” diye konuştu.
MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız ise, Başkan İnce’nin söylediği sözlere layık olmaya çalıştığını kaydetti. Yıldız, “Bundan önce söylediğiniz sözler için elimizden gelen çalışmayı yaptık. Bundan sonra da Allah kısmet ederse milletvekili olarak Malatyalılara layık olacağız. Bundan sonra tüm esnaf ve vatandaşlarımıza layık olmak için tüm gayretimizi sarf edeceğiz. İnşallah milletvekilliği süremiz bittiği zaman da sayın başkanın söylediği sözleri bizler için sarf edecektir. Bu özel bir çaba gerektirmiyor. Sadece halkın içinde olmak ve onların sıkıntılarını, güzel duygularını birlikte yaşamak ve sorunlara çözüm bulmak yeterli oluyor. Biz de bu yolda elimizden geldiği kadar böyle davrandık. Bundan sonra da Allah kısmet ederse böyle davranmaya devam edeceğiz” dedi.
Haftanın trafik haftası olduğunu ve en çok trafikte zaman geçiren esnaf camiasını ziyaret etmek istediklerini anımsatan Yıldız, Malatya trafiğinin keşmekeşliğinden en çok minibüs esnaflarının mağdur olduğunu kaydetti. Milliyetçi Hareket iktidarında hem trafik konusunda hem de esnafların yaşadığı sorunlara çözüm yolları üreteceklerini belirten Yıldız, şunları kaydetti:
“Milliyetçi Hareket iktidarında minibüs ve şoför esnafımıza ciddi katkılarda bulunacağız. Seçim beyannamemizde minibüs ve şoför esnaflarının araçlarını yenilemeleri halinde vergi alınmayacağını taahhüt etti. Yani biz MHP olarak yapacağımız icraatları sözde değil, özde yapıyoruz. Allah’ın izniyle MHP iktidarında minibüs ve şoför esnafımızın da yüzü gülecektir. Hem Başkan Mesut İnce’nin hem de tüm minibüs ve şoför esnafının trafik haftasını kutluyorum ve Allah kaza bela vermemesi temennisinde bulunuyorum.”