MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Malatyalılara seçim öncesi lokma dağıtarak "Helal lokma dağıtıyoruz helal oy istiyoruz” dedi.
MHP Malatya İl teşkilatı tarafından "Helal lokma" dağıtıldı. MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem’in "Helal lokma" dağıttığını belirterek, "Neden helal lokma dağıtıyoruz. Çünkü biz, Malatyalı hemşerilerimizin helal oylarını istiyoruz. Ve Milliyetçi Hareket iktidarında dağıttığımız helal lokma gibi hizmetleri de eşi, adaletli bir şekilde yapacağımızı bir kere daha hatırlatmak için helal lokma dağıtıyoruz. Ve şunu hatırlatıyoruz. Haram yiyenleri bu seçimde iş başından göndermek istediğimizi, haram yiyenlerinden milletimizin kurtulması için helal lokma dağıtıyoruz. Helal lokma ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisinin hem Malatya’da birinci parti hem de Türkiye’de iktidar olacaktır. Ve MHP iktidarıyla milletimiz de helallinden yükselecektir. Allah hepinizden razı olsun. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum" dedi.
"HELAL LOKMA, PARTİNİN ALIN TERİDİR"
Yıldîz, MHP Malatya İl teşkilatı olarak, Malatyalılara "Helal lokma" ikram ettiklerini belirterek, "Bu Milliyetçi Hareket’in alın teridir. Bütçeden, oradan, buradan toplanan paralarla yapılan bir ikram değildir. Bizzat partinin lokmasıdır. Hepinize afiyet olsun."
Helal Lokma etkinliğine MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, Eczacı Güzün Koçak, Bürokrat Hakan Kalkan, MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ile il, ilçe teşkilat mensupları katıldı.