MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız’ın TEDAŞ mevkiindeki reklam tabelalarına, kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi.
Yıldız’ın, seçim ofisinden yapılan yazılı açıklamada, TEDAŞ mevkiindeki seçim reklamlarının bulunduğu reklam tabelalarına kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı yapıldığı belirtildi. Açıklamada, TEDAŞ mevkiinde çevre yolu üzerinde bir çok siyasi partinin reklam tabelasının olmasına rağmen sadece MHP’li Yıldız’ın sürücülere yönelik yaptırdığı reklam tabelalarının, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edilmesinin Milliyetçi Hareket Partisi’nin hem Malatya’da hem de Türkiye genelinde iktidar yürüyüşünü hazmedemeyenler tarafından yapıldığının tahmin edildiği dile getirildi.
MHP’li Milletvekili Adayı Yıldız,reklam tabelalarının elektrikli keski ile kesildiğini, reklamların bir daha kullanılmaması için de kırıldığını belirterek, MHP’nin Malatya’da birinci parti olma yolunda emin adımlarla ilerlediği için bazı siyasi partiler tarafından kendisinin reklam çalışmalarına saldırı yapıldığını savundu.
Yıldız, “Hem MHP Malatya İl Başkanlığım döneminde hem de milletvekili adaylığım döneminde her zaman Malatya’nın, Türkiye’nin gelişmesi için doğruları vatandaşlara anlattım. Vatandaşların zararına olan durumlarda dik durdum. Vatandaşların yararına olan hizmetler ise destek verdim. Reklam tabelalarına yapılan saldırı da başta MHP’nin dik duruşu sonra da bana söyleyecek bir laflarının olmamasındadır” dedi.
“MİLLİYETÇİ HAREKET’İN İKTİDAR MEŞALESİNİ MALATYA’DAN YAKACAĞIZ”
"Cenabı Allah’ın izni, Malatyalıların da teveccühüyle, 7 Haziran Pazar günü hem Malatya’da hem de Türkiye’de Milliyetçi Hareket’in iktidar meşalesini yakacağız" diyen Yıldız, reklam tabelalarına yapılan saldırının da bu duruma işaret olduğunu belirtti. “Reklam tabelalarına zarar verebilirler, ama doğruları söylememizi hiç kimse engelleyemez” diyen Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarının hem Malatya’yı hem de Türkiye’yi yönetmeye hazır olduğunu kaydetti. MHP iktidarıyla başta vatandaşlar olmak üzere esnaf, memur, emekli, çiftçi ve diğer tüm kesimlerin rahat bir nefes alacağını sözlerine ekledi.