Malatya toplu taşım hizmetini yürüten Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri A.Ş (MOTAŞ) sosyal faaliyetler kapsamında "Birimler Arası Futbol Turnuvası”nın 1.’cisini düzenledi.
Bu yıl ilki düzenlenen turnuvanın ilk maçını idari personel ile dış işletme personeli yaptı. Kardeşlik havasında geçen karşılaşmayı dış işletme personeli farklı skorla kazandı. Bu maçın ardından diğer birimler de iş çıkışı halı sahada birer birer karşılaştılar. Konuyla ilgili açıklama yapan Malatya Ulaşım Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, şirket olarak bir dizi sosyal faaliyet planladıklarını, bu faaliyetlerin ilki olan futbol turnuvasını başlattıklarını ifade ederek, “Çalışanlarımızın motivasyonlarını artırmak, iş streslerini azaltmak, aralarındaki iletişimi güçlendirmek ve aidiyet hissi oluşturmak amacıyla futbol turnuvası düzenledik. Personelimiz, aktiviteler ile iş dışında birlikte vakit geçirme, farklı departmanlarda görev yapan personel ile kaynaşma, hobi edinme ve hobilerini gerçekleştirme fırsatı bulurken, bizler de çalışanlarla ilişkilerimizi güçlendirmeyi önemsediğimizden bu tür aktivitelere önem veriyoruz. Turnuva boyunca edindiğimiz izlenimler çok olumluydu. Çalışanlarımızın kaynaştıklarını gördük. Her birim ancak kendi mesai arkadaşıyla bir yakınlık kurabilirken ortam oluşturunca gördük ki personelden birçoğu daha yeni tanışıyor. Yeni dostluklar kuruluyor. Bunun da iş verimliliğine yansımasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Kardeşlik havasında geçen final maçından sonra kazanan atölye personeli ve ikinciliğe yükselen dış işletmeler müdürlüğüne kupaları Malatya Ulaşım Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı tarafından verildi. Ayrıca birinci ve ikinci olan takımların oyuncularına birer madalya ile spor takımı ve spor ayakkabısı hediye edildi.