MÜSİAD Malatya Şubesi, 15-18 Mayıs 2015 tarihlerinde Bosna Hersek’e iş gezisi düzenliyor. Ayrıca 4 gün boyunca sürecek olan 6.Türk Ürünleri Fuarı’na da katılım sağlanacak.
Konuyla ilgili bilgiler veren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi Dış İlişkiler Sorumlusu Murat Tokmak, “Avrupa’nın merkezindeki konumu, ucuz hammaddeleri ve iş gücü maliyetleri, nitelikli insan kaynağı, zengin doğal kaynakları ile yatırımcılara sunduğu bir çok önemli teşvik ve avantajları hakkında yetkililer tarafından bilgilendirme toplantılarına katılım sağlanacaktır. Güçlenen bir Türkiye ekonomisi ile tüketime dayalı bir nüfusa sahip olan Bosna Hersek’teki pazar payına sahip olmak amacı ile düzenlenen Türk ürünleri fuarı ile tüm sanayi, ticaret hizmet ve yatırım sektörlerine yer verilecek olup, sektörel yerleşim gerçekleştirilecektir. Bu ticari gezimizin iş dünyasındaki MÜSİAD üyelerine ve Malatya’ya katkı sağlayacağını ümit ediyoruz” dedi.
ORTAK AKIL VURGUSU
Bu arada Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, MÜSİAD’I ziyaret etti. Ziyarette Şube Başkanı Mehmet Balin ve il yönetimi ile görüşen Emecen, belediye olarak kentteki sivil toplum kuruluşları ile her zaman istişare içerisinde olacaklarını söyledi. MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin ise, ziyaretlerinden dolayı Emecen’e teşekkür ederek, yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini, ortak akıl ile her zaman çalışacaklarını belirtti.