Mehmet Akif İlkokulu 1-B sınıfı öğrencileri yıl sonu gösterisi yaptı. Öğrencilerin gösterisi katılımcılardan da tam not aldı.
Battalgazi Halk Eğitim Salonu’nda yapılan yıl sonu etkinliklerinde konuşan Okul Müdürü Bülent Özyiğit öğrencilere seslenerek, “Sevgili öğrenciler, Mehmet Akif İlkokulu’nun tüm çiçekleri, bu ülkenin geleceği olduğunuzu ve sizden çok şey beklediğini unutmadan çalışın. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın ki, biz öğretmenleriniz ve sevgili aileleriniz ihtiyacınız olduğunda yanı başınızda olacağız. Geleceğiniz aydınlık, yolunuz açık olsun” dedi.
Sınıf öğretmeni Arzu İpekçi ise, “Sevgili öğrencilerim, okul hayatınızın bu başlangıç noktasında bir yıl boyunca çalıştık, bir şeyler öğrendik, hepiniz çok başarılısınız ve bir üst sınıfa geçtiniz. Sevgili çiçeklerim eğitim hayatınızda ve bundan sonraki yaşantınızda ailelerinizle birlikte mutlu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.
Sınıf öğretmeni Arzu İpekçi koordinatörlüğünde gerçekleşen gösterilerde öğrenciler şiirler okundu, tiyatro gösterileri yaptılar.