Otoparkçılar ve Yıkamacılar Derneği, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.
Otoparkçılar ve Yıkamacılar Dernek Başkanı İbrahim Avcı ve Yönetim Kurulu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, dernek hakkında bilgi verdiler. Dernek Başkanı İbrahim Avcı, “Bizim Otoparkçılar ve Yıkamacılar Derneğini kurma amacımız, yaptığımız işin bir meslek olduğunu kamuoyuna duyurmak, otoparkçıların sıkıntılarını ve sorunlarını siz değerli büyüklerimize iletmektir” ifadelerini kullandı.
Avcı, Battalgazi Belediyesinin Yeşil Kuşak Projesinin kendilerini heyecanlandırdığını da belirterek, “Sizlerin projelerini takip ediyoruz. Otoparkçılar ve Yıkamacılar Derneği olarak özellikle Yeşil Kuşak Projesine sonsuz destek veriyoruz. Derneğimiz ve yönetim kurulu olarak bu güzel projeye elimizden ne gelirse katkıda bulunmaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Otoparkçılar ve Yıkamacılar Derneğini kurulmasından dolayı başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Güzel bir girişimde bulunmuşsunuz. Otoparkçıların kamuoyunda anlaşıldığı şekilde değil bir meslek örgütü olduğunu deklare etme amacında derneği kurmanız bizleri memnun etmiştir. Derneğinizin belediye yönündeki tüm sorunlarınızı çözme konusunda elimizden geleni yaparız. Netice itibariyle belediyecilik anlayışımızın temelinde olmazsa olmazlarımızdan katılımcı belediyecilik anlayışımız ilk sıradadır. Bu katılımcı belediyecilik anlayışımız, sivil toplum örgütlerinin, meslek örgütlerinin, sendikaların, kanaat önderlerinin, yerel önderlerin bize çizmiş olduğu yol haritası bizim yol pusulamız olacaktır. Özellikle dernek başkanı ve yönetim kurulunun Yeşil Kuşak Projesine göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.