AK Parti Malatya Milletvekili adayı Taha Özhan, seçim çalışmaları kapsamında Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser’i makamında ziyaret etti. Özhan, “İnşallah bu 7 Haziran 2015 seçimlerinde hep birlikte kaldığımız yerden yolumuza devam ederiz” dedi.
Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser yaptığı açıklamada, “Çok muhterem milletvekili adayımız Taha Özhan kardeşimizi her türlü deneyimi, donanımı, yetişimi ile şimdiden milletvekili olarak görüyoruz. Malatya’mız için güzel ve başarılı çalışmalar yapağına inanıyorum. Kendisinden çok şey bekliyoruz, huzurunuzda bunu bir kez daha tekrar ediyorum. Bugüne kadar Malatya’mız yanlış yapmamıştır, her zaman AK Parti’nin yanında olmuştur, iktidarın yanında olmuştur, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmuştur. Şu anda da Sayın Başbakanımızın yanındadır. Darendeliler ise her zaman iyiyi ve güzeli görmüştür, yanlış yapmamıştır. Her zaman söylediğim gibi Darendeliler hep kayısı yemeyi sevmişlerdir, kayısıyı da kayısı ağacından beklemişlerdir. Onlar biliyorlar ki çalı ağacı, akasya ağacı kayısı vermez kayısı yemek için kayısı ağacının dibine gitmek lazım. Darendeliler hep bunu bilmiştir. İnşallah biz kayısı yemeye, hizmet almaya devam edeceğiz. Her zaman hükümetimizin ve partimizin yanında olduğumuzu Darende ve bir Darendeli olarak bir kez daha tekrar ediyoruz” diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili adayı Taha Özhan ise, “Darende AK Parti’ye her zaman destek vermiştir. Verdiği destek Türkiye ortalamasının yüzde 60’ından daha fazladır. Bu ciddi bir rakamdır, bunun için Darendelilere teşekkür ediyorum. Bu destek yeni bir destek değil, AK Parti kurulduğu günden itibaren Darende ve Malatya bu desteği en güçlü bir şekilde verdi. İnşallah bundan sonra da hem yerel hizmetlerde hem de merkezi hükümetten Malatya’ya gelecek hizmetlerde el birliğiyle yoldaş oluruz, beraber yürümeye devam ederiz. Darende’deki hava bunu teyit ediyor. İnşallah bu 7 Haziran 2015 seçimlerinde hep birlikte kaldığımız yerden yolumuza devam ederiz, bizi ağırladığınız için teşekkür ediyorum” dedi.