AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, AK Parti’nin olmadığı bir Türkiye’nin fiilen olanaksız olduğunu söyledi. Taha Özhan, “AK Parti’yi Türkiye’den çekip aldığınız zaman memleketin tam ortasından ana gücü çekip alırsınız ve memleket darmadağın olur. Biz buna izin vermeyeceğiz” dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, seçim çalışmaları kapsamında Mimar Sinan ve Milli Egemenlik Caddesi esnaflarıyla bir araya geldi, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan fabrikaları gezdi. Yoğun seçim temposuna Mimar Sinan ve Milli Egemenlik Caddesi esnafını ziyaret ederek başlayan Taha Özhan, esnafların tek tek elini sıkarak sohbet etti. Sorun ve talepleri dinledi, destek istedi. Esnaf ziyaretinin ardından AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, CMC firması çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi ve çalışanlarla birlikte öğle yemeği yedi.
“FİİLEN OLANAKSIZ”
Başbakanın Başdanışmanı Taha Özhan daha sonra Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaları dolaşarak, çalışan işçilerle sohbet etti. Taha Özhan burada yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimlerinin oldukça kritik olduğuna dikkat çekerek, “AK Parti’nin olmadığı bir Türkiye’de ülkenin yönetilmesi fiilen olanaksız. AK Parti’yi Türkiye’den çekip aldığınız zaman memleketin tam ortasından ana gücü çekip alırsınız ve memleket darmadağın olur. Biz buna izin vermeyeceğiz. Seçmen de bunu fazlasıyla görüyor, vatandaş her şeyin farkında. Allah kumpas kuranlara fırsat vermesin” ifadelerine yer verdi.
“ÜLKEYİ KOALİSYONA ZORLAMAK İSTİYORLAR”
Taha Özhan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“7 Haziran 2015’te Türkiye bir seçime gidecek. Bu çok önemli ve kritik bir seçim. Bu seçimden sonra Allah’tan bir mani olmazsa 4 yıl seçim yok. Dolayısıyla uzun yıllar sonra ilk kez böyle bir seçimle karşı karşıyayız. Bu nedenle bu konuya dikkat ederek, kararlarımızı vermemiz gerekir. AK Parti’nin hükümetinin devam etmesi gerekiyor. Zor bir seçime giriyoruz. Yetmiyormuş gibi 4-5 ayrı yerden 50 tane kumpasla karşı karşıyayız. Ülkeyi koalisyona zorlamak istiyorlar. Koalisyonun ne demek olduğunu 80’lerde 90’larda tecrübe ettik. Böyle bir şey olmayacak. Fakat bunların tek perspektifi bu, başka hiçbir şey yok. Bu tuzakları el birliği ile bozmamız lazım.”