Malatya Devlet Hastanesi, Sağlık-Sen Malatya Şubesi ve Malatya Genç Memur-Sen’in organize ettiği, Ebeler ve Hemşireler Günü programı yoğun ilgi gördü. Programda Mekteb-i Tiyatro ekibi tarafından sahnelenen “Sağlık Çalışanlarına Şiddete Hayır” konulu tiyatro gösterisi tam not aldı.
Programa, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Selehattin Gürkan, Sağlık Bakanlığı bürokratları ve Malatya sağlık kurumları idarecileri katıldı.
Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Topluluğu (Mekteb-i Tiyatro) tarafından sahnelenen teatral gösteri de önemli bir sosyal mesaj verildi. “Sağlık Çalışanlarına Şiddete Hayır” konulu gösteri izleyicilerin de beğenisini topladı. Malatya Genç Memur-Sen Başkanı Oğuz Güçlü, “Acil Hasta Aranıyor” isimli tiyatro oyununun yönetmeni Ömer İnce’ye, Malatya Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Özal Erkan Demir’e, Sağlık-Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl’e ve programda emeği geçen herkese teşekkür etti.
Program, Emrah Uçar konseri ile sona erdi.