7 Haziran genel seçimlerine kısa bir süre kala sıkılmadık el bırakmama düşüncesiyle çalışmalarını sürdüren AK Parti’de, milletvekili adaylarının ziyaretleri sürüyor. AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin bu kapsamda eski tekel depolarında bulunan konfeksiyon atölyelerinde çalışan işçilerle bir araya geldi.
Eski tekel depoları konfeksiyon atölyeleri ziyaretinin ardından AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Eski Malatya ilçesine bağlı Mahmudu, Kemerköprü, Hasırcı, Boran ve Toygar mahallelerini ziyaret etti.
ŞAHİN’E YOĞUN İLGİ
Eski tekel depoları konfeksiyon atölyeleri ziyareti sırasında işçilerle bir araya gelen Şahin işçilerle bir süre sohbet etti. Daha sonra kendi doğup büyüdüğü topraklar olan Eski Malatya ilçesine bağlı Mahmudu, Kemerköprü, Hasırcı, Boran ve Toygar mahallelerini ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, yoğun ilgiyle karşılandı.
“Köyüne Hoş Geldin” pankartıyla karşılanan Mustafa Şahin, yakınlarıyla bir arada olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.
“SAYGIYI, SEVGİYİ BURALARDAN ÖĞRENDİK”
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “Bizi bağrınıza bastınız, bu toprakların çocuğuyuz. Çocukluktan beri bu topraklarda büyüdük, yetiştik. Büyüklerimizi her zaman rol model aldık. Bizlerin büyümesinde buradaki insanlarımızın katkısı oldukça fazladır. Yani mektepli değil, alaylıyız. Büyüklerimize saygıyı, küçüklerimize sevgiyi biz buralardan öğrendik” sözlerini kaydetti.