AK Parti Malatya 24. Dönem Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “AK Parti sol zihniyetin öne sürmüş olduğu sınıfsal farklıkları ortadan kaldırdı. Bugüne kadar yapılan çalışmaların tamamının altında AK Parti’nin imzası var” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili adayı Mustafa Şahin seçim çalışmaları kapsamında Darende ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Malatya Dernekler Federasyonu’nun (MADEF) düzenlediği toplantıya katılan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, daha sonra Darende’ye bağlı mahalleleri ziyaret etti. Malatya Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği toplantıda konuşan Mustafa Şahin, “AK Parti sol zihniyetin öne sürmüş olduğu sınıfsal farklıkları ortadan kaldırdı. Bugüne kadar yapılan çalışmaların tamamının altında AK Parti’nin imzası var” ifadelerine yer verdi.
Şahin, seçim ziyaretleri kapsamında Darende ilçesine bağlı Irmaklı, Başkaya, Üçpınar, Sakarya, Barındır, Bölükler, Günerli, Ilıca, Hisarkale ve Hisarcık mahallerini ziyaret etti. Şahin, “Tarımsal kalkınma noktasında AK Parti ciddi anlamda destekler vermiştir. Son 13 yılda inşa ettiğimiz sulama projeleri ile 173 bin dekar zirai araziyi sulamaya açtık. Böylece bir tarım şehri olan Malatyalı çiftçilerimize bereket getirdik. Köylerde daha verimli zirai üretimin önünü açmak için KÖYDES kapsamında yeni sulama alanları açtık. Malatya’da bin 345 ailenin kullanımına sunulmak üzere 900 hektar alanı suya kavuşturduk. Prim destekleri, hayvancılık, tohum ve fidan, tarımsal sigorta, toprak analizi, kırsal kalkınma ve daha birçok destek ile üretimi teşvik ettik. Malatya’da çiftçilerimize toplam 66,8 milyon TL mazot desteği verdik. Yeni yetişen genç nesillerimiz de kendi anayurtlarında köylerinin imkanlarını değerlendirsin” dedi.
Irmaklı Mahallesi’nin ardından Başkaya Mahallesi’ne giden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin burada yaptığı konuşmada ise, “Önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Her seçim öncesi bu ülkede oynanan oyunlar var ve milletimiz bu oyunların farkında. Her seçimde önümüze farklı argümanlar sürmeye çalışan bazı çevreler 13 yıldır iktidarda olan sizlerin tercihleriyle almış olduğumuz oyların her geçen seçimde arttığını görüyorlar. Ülkemiz üzerindeki bazı güçler bugün bir araya gelerek AK Parti’ye karşı bir direnç sergiliyorlar” şeklinde konuştu.