7 Haziran genel seçimlerinin son dönemecine girildiği bu günlerde ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Malatya 24. Dönem Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Hekimhan ilçesini ziyaret etti.
Hekimhan ilçesine bağlı Aşağı Girmana, Akpınar, Yukarı Girmana, Hüyücek, Dikenli ve Kocaözü mahallelerini ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Şahini, ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. İlçe ziyareti sırasında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “Biz hep hizmet partisiydik. İnsanlarımızın eksiklerini gidermek için gece gündüz çalıştık. AK Parti’yi diğer partilerden ayıran yegâne özellik milletimizin dertleriyle dertlenme anlayışıdır. Bugün AK Parti iktidarları döneminde hep güneşli günler gördük ancak karanlık günleri de unutmamak lazım” dedi.
“ATEŞTEN GÖMLEK DAHİ OLSA GİYMEYE HAZIRIZ”
Açıklamaları esnasında çözüm sürecine de değinen Mustafa Şahin, “Bu süreci analar gözyaşı dökmesin diye başlattık. Bundan nemalanan, terör örgütünün taşeronluğunu yapan bir HDP var, şehitlerimiz üzerinden siyaset yapmaya çalışan bir MHP var. Bizler onların nemalandığı bu durumu çözüme ulaştırdık, rahat bir nefes almaya başladık. Bundan dolayı iktidara geldiklerinde çözüm sürecini tanımayacağız diyorlar. Bunu, gelen her şehit cenazesi onlar için oy olduğu için yapıyorlar. Milletimiz için bu süreç ateşten gömlek dahi olsa giymeye hazırız” ifadelerini kullandı.
İlçe gezisinin ardından Sıtmapınarı esnafını ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, esnaflardan destek istedi.