7 Haziran genel seçimlerinin son mahalle toplantısı Yeşiltepe’de gerçekleştirildi.
Milletvekili adayları, Yeşiltepe Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Ortak toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın, “Bu coşku 7 Haziran’da sanığa yansıyacaktır. Yeşiltepe, 9 kez göstermiş olduğu teveccühü bu kez de sandıkta gösterecektir” dedi.
ŞAHİN: “BİZ HEP BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, “Çevre yolu altının varoş olarak adlandırılmasını eski Türkiye’nin ayıbı olarak gördük ve yeni Türkiye’de çevre yolu altının gurur duyacağımız bir semt olmasını sağladık. Eski Türkiye’nin uşaklığını yapanlar, milletimizi bugüne kadar hep horladı. İnsanlarımızı sınıflara ayırdılar, bir takım hizipleşmelere yol açtılar ama biz iktidara geldikten sonra ‘Biz hep birlikte Türkiye’yiz’ dedik” dedi.
ÖZHAN: “BAŞBAKANIMIZ 5 BÜYÜK MÜJDE VERDİ”
Başbakanın Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan ise şunları söyledi:
“Başbakanımız 5 büyük müjdeyle geldi. Bunlardan ilki Malatya’mızı tamamen ilgilendiren kayısı meselesi; bu sene kayısıdan kaynaklanan don zararları karşılanacak. İkici mesele, kayısı ihracatçısı güçlü bir şekilde desteklenecek. Üçüncü olarak, Battalgazi bölgemize bir devlet hastanesi kazandırılacak. Daha da önemlisi Malatya’yı şifa merkezi haline getiren yatırımlara onkoloji hastanesi eklenecek. Bütün bu müjdelerden en mühimi ise Malatya’ya ikinci üniversite açılacak olmasıdır.”