Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından; Gündüzbey Mahallesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kanalizasyon ve içme suyu şebeke çalışmaları nedeniyle tahrip olan yollarda, gerekli çalışmalar yapılarak sıkıntılar giderildi.
Gündüzbey Mahallesi’nin kanalizasyon ve içme suyu ile ilgili sorunlarının giderilmesi amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a sorunlarını ilettiklerini ve kısa süre içerisinde dönüş yapıldığını belirten Gündüzbey Mahallesi Muhtarı Mehmet Balta, “Mahallemizin önemli sorunlarından biri olan içme suyu ve kanalizasyon sıkıntısı yapılan çalışmalar sonucu giderildi. Ancak, çalışmalar sonrasında yollarımızın bir kısmı tahrip oldu. Bu nedenle Büyükşehir Belediyemizden bir kez daha talepte bulunduk. Bu talebimiz de yine Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın talepleri doğrultusunda kısa süre içerisinde giderildi. Bu nedenle emeği geçenlere mahallemiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.
Gündüzbey Mahalle Muhtarı Mehmet Balta, yapılan çalışmalardan ve gösterilen ilgiden dolayı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tamirat ekibine teşekkür plaketi verdi.