Her yıl geleneksel olarak yapılan ‘Kuru fasulye günü’ İnönü Üniversitesi kampüsünde bulunan TED Malatya Koleji’nde gerçekleştirildi.
Etkinliğe öğrencilerin yanı sıra bir çok TED mezunu kişi katılıdı eski ve yeni birçok mezunun bir araya geldiği etkinlikte Malatya TED Koleji Okul Müdürü İsmail Özçelik yaptığı konuşmada “Malatya TED Koleji olarak 11’incisini düzenlediğimiz Geleneksel Kuru Fasulye şölenine yaklaşık her yıl çok sayıda kişi katılıyor. Eski öğrencilerimiz ve aileleri ile yeni öğrencilerimizin katıldığı etkinlik büyük bir şölen havasında geçiyor” dedi.
Türkiye’nin her bölgesin bu yıl 9’uncu mezunları verdiklerini belirten Özçelik, “Bu günde mezunlarımız Türkiye’nin bir çok yerinde işlerini bırakıp bu sevincimize ortak oldular. Malatya TED Koleji olarak bundan sonrada kuru fasulye şölenimizi kutlayacağız. Ben ilgi gösteren Malatya TED koleji mezunlarına bize destek veren velilerimize, öğrencilerimize sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından öğrencilerin birbirinden güzel gösteri ve etkinlikleri izleyenlerden tam not alırken, şölenin sonunda ise bu yıl mezun olan öğrenciler diplomalarını aldılar. Gece daha sonra müzik gösterisi ile devam etti.