Malatya’da Topsöğüt Mahallesi’ne çalışan yolcu otobüslerine AK Parti’nin tam boy reklamları asıldı.
Yeşilyurt İlçesine bağlı Topsöğüt Mahallesi’ne çalışan özel otobüs işletmesi yetkilisi Osman Kaya, AK Parti’nin ülkenin lokomotifi ve istikrar kaynağı olduğunu belirterek, ülkenin 13 yılda nereden nereye geldiğini çok iyi bildiklerini dile getirdi. Eski dönemlerde yaşanan koalisyon hükümetlerinden bıktıklarını belirten Kaya, “İstikrarın olmadığı dönemlerde bizler hayata hep karamsar bakıyorduk. Ama Ak Partinin tek başına iktidar olduğu son 13 yılda ülkedeki istikrar bize de yansıdı. Taşımacılık sektöründe ekmeğini kazanan bizlerin, Ak Partinin bu ülkeye kazandırdıklarını asla unutmayız. Bu yüzden Otobüs İşletmesi olarak tüm araç sahipleriyle beraber ortak karar alarak araçlarımızı gönüllü olarak Ak Partinin reklam bantlarıyla giydirdik” dedi.
Uygulamadan Topsöğüt halkının son derece memnun kaldığını ifade eden Kaya, “Bu bizim AK Parti’ye olan vefa borcumuzdur. Hedefimiz 7 Haziran seçimlerinde meclise 6 milletvekili göndermek. Bu yüzden gönüllü olarak sahada da çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Kaya, 7 Haziran seçimlerinin Yeni Türkiye’nin kuruluşunda çok önemli bir dönüm noktası olduğunun şuurunda olduklarını söyledi.