15 Haziran Pazartesi günü seçime gidecek olan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesinde olağan genel kurul çalışmalar sürüyor.
Genel kurulda da aday olacak olan TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır yaptığı açıklamada, yönetim olarak devam kararı aldıklarını kaydetti.
Tüm üyeleri pazartesi günü yapılacak olağan genel kurula beklediklerini belirten Bayındır, “15 Haziran’da olağan genel kurula gideceğiz. Biz mevcut yönetim olarak devam kararı aldık. Pazartesi günü tüm antrenör arkadaşlarımızı genel kurula bekliyoruz. İnşallah güzel bir genel kurul yaparız” dedi.
Nihat Bayındır, 3 yıllık görev süreleri boyunca yaptıkları işlerden de bahsederek, kendi dönemlerde birçok yenilik yaptıklarını ifade etti.
Eğitim seminerlerine büyük önem verdiklerini belirten Bayındır, “Antrenörlerimizin daha sağlıklı iletişim kurabilmeleri için sosyal ortamlar oluşturup, bu seminerleri gerçekleştirdik. Tabi eksikler yok mu, elbette var. Yapamadığımız şeyler var. Bunları yapmak için göreve talip olduk. Antrenör arkadaşlarımızdan bu genel kurulda görev bekliyoruz” diye konuştu.