AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci, genel seçimde Malatya’dan altı milletvekili çıkarmak istediklerini söyledi.
Tüfenkci, genel seçim çalışmaları kapsamında Battalgazi İlçesine bağlı Alişar Mahallesini ziyaret etti. Alişar Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Tüfenkci, mahallede kurulan spor okulu kapsamında sporcuların yaptıkları gösteri izledi.
Bülent Tüfenkci, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimin Türkiye açısından büyük önem taşıdığını kaydederek, "Genel seçime yeniden iktidar olma seçimi olarak bakmamak lazım. 30 Mart ve 10 Ağustos’ta yapılan seçimlerde milletimiz hem sandığa hem de kendi iradesine sahip çıktı. Ama 7 Haziran’da yapılacak olan seçim, yeni bir anayasayı yapma adına büyük önem taşıyor" dedi.
Malatya’da iyi bir listeyle altıda altıyı yakalamak istediklerini dile getiren Tüfenkci, AK Parti teşkilatlarının yoğun bir mesai harcadığını belirtti.
"TÜRKİYE’DE BÜYÜK DEĞİŞİMLER YAŞANDI"
Türkiye’de büyük değişim yaşandığına dikkat çeken Tüfenkci, şunları söyledi:
"Genel seçimi, AK Parti olarak çok önemsiyoruz. Türkiye’nin değişimine, dönüşümüne, gelişimine; yeni bir anayasayla zemin hazırlayacak tarihi bir fırsat olarak görüyoruz. Sadece tek başına iktidar olmanın yetmeyeceğine inanıyoruz. Onun için anayasayı değiştirebilecek bir çoğunlukla iktidara gelmek istiyoruz. Bunun içinde her zaman olduğu gibi yük, teşkilatlarımızın omzunda."
"İSTİKRARIN SÜRMESİ EN BÜYÜK ARZUMUZ"
Tüfenkci, Türkiye’de her alanda istikrarın sürmesi ve Türkiye’nin daha ileriye gitmesi adına çalıştıklarını ifade ederek, "Biz daha sağlıklı bir nesil yetiştirme adına, uyuşturucuya, alkole ’dur’ demek için, milli gelirin artması için, ihracatımızı artırmak için, tarımda daha fazla üretim yapmak için, yakaladığımız fırsatları değerlendirmek için yürüyoruz. Bunun için her beraber çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.