AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci, Malatya’nın var olan siyasi gücünü sinerji ve enerjiye dönüştürmek için göreve talip olduklarını söyledi.
Tüfenkci, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Malatya Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.
Bülent Tüfenkci, AK Parti İl Başkanlığı görevini yönettiği dönemde muhtarlarla istişare içerisinde, iyi niyetle çalıştıklarını ifade etti.
Tüfenkci, 4,5 yıllık süreçte Malatya ile ilgili her konuya vakıf olduklarını, sorun ve çözümleri çok iyi bildiklerini kaydederek, tecrübe ve bilgi birikimini Malatya için kullanmak istediklerini söyledi.
Malatya’nın her bölgesini iyi tanıdığını dile getiren Tüfenkci, "Malatya’nın her noktasını bire bir gezip, muhtarlarla yakinen görüştük. Yapılan çalışmaları, sorunları ve çözümleri biliyoruz. Biz istedik ki, bu bilgi birikimi ve tecrübeyi Malatya’da hizmete dönüştürelim. Malatya’nın var olan siyasi gücünü sinerji ve enerjiye dönüştürmek için göreve talip olduk. Hizmet yolunda çaba göstereceğiz" dedi.
Malatya’nın birçok sorunu olduğunu ifade eden Bülent Tüfenkci, "Bu soruların bir çoğu 2002 ila 2015 yılları arasında çözüldü ama daha yapılacaklar var. 7 Haziran seçimi bu noktada büyük önem taşıyor" diye konuştu.
Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ise, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çıktığı yolda başarılar diledi.