AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu söyledi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bağtepe Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte kahvaltı yapan Tüfenkci, daha sonra Hacı Yusuflar, Karatepe, Çolaklı, Yenice ve Yeniköy mahallelerini ziyaret etti. Tüfenkci, mahalle ziyaretlerinin ardından Niyazi Mısri Caddesi’nde kurulan pazarda esnaflarla bir araya geldi. Tüfenkci, vatandaşların istikrar ve güvenden yana olduklarını ifade ederek, milletin büyük desteğiyle AK Parti’nin yoluna emin adımlarla devam edeceğini söyledi.
Tüfenkci, “Malatyalılar, Türkiye’nin büyüklüğünden, birliğinden, dirliğinden ve istikrarından yana tercih yapacaklarını ifade ediyorlar. Bu anlamda AK Parti’ye şimdiye kadar vermiş oldukları desteği sürdüreceklerini dile getirdiler. Bizim amacımız Türkiye’de istikrarın, huzurun, güvenin ve gelişmenin sürmesidir. Bu anlamda 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim Türkiye için önemli bir dönüm noktasıdır. AK Parti, bu dönüm noktasında sandıktan güçlü bir şekilde çıkarak, Türkiye’nin hedeflerini gerçekleştirmeye devam edecek" dedi.
Tüfenkci’ye ziyaretinde, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile belediye başkan yardımcıları da eşlik etti.