7 Haziran seçimlerine odaklanan AK Parti Malatya milletvekili adayları, seçim çalışmalarına devam ediyor. Bentbaşı Mahallesi’nde düzenlenen ortak mahalle toplantısında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkçi, “Ana muhalefet partisi koalisyon kurma hayalleri kuruyor. Hani CHP, MHP, HDP birbirlerine karşı partilerdi” dedi.
Bentbaşı Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkçi ve partililer katıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bayanlarla ilgili pozitif ayrımcılık yapacağız dedik ve ilk olarak Yakınca da Kadın Yaşam ve Spor merkezimizi faaliyete geçirdik. İkincisinin temellerini ise Mayıs ayında atacağız. Bu pozitif ayrımcılığı göstermeye devam edeceğiz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, “Kurucu Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu yola çıktığında, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedi ve ondan sonrada hiçbir şey eskisi gibi olmadı. AK Parti iktidarları döneminde nelerin değiştiğini hatırlayalım. Sağlıkta alanında yapılan devrimler ortada, eskiden hastaneye gittiğinizde saatlerce beklemek zorunda kalırdınız ve 3 kişi giderdiniz biri ilaç, biri fiş alma, bir diğeri ise doktor kuyruğuna girmek zorundaydı. Gece dörtte gidilecekti ki sıra alınabilsinler. Hiçbir hizmeti yerinde bırakmamış, hep daha ileriye taşımışız. Her alanda devrim niteliğinde hizmetler yaptık. Merve Kavakçı’yı hatırlıyor musunuz? Merve Kavakçı o meclise girip, kürsüye çıktığında bu kadına haddini bildirin diyen kişilerin devamını getirdiği parti bizi iktidara taşıyın diyor. Sizlerin bunlara güvenip, bunlarla yolda yürüme ihtimaliniz var mı?” sözleri ile muhalefeti eleştirdi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkçi ise, “Yıllardır eserlerimizle, yapmış olduğumuz hizmetlerle övünüyoruz ve bunları sizlere teminat gösteriyoruz. Laf üretmiyor, iş yapıyoruz. Birileri gibi iftiralar üzerinden siyaset yapmıyoruz. Siyasetimiz gerçekler, doğrular ve insanlar üzerinedir. Asla ve asla bu partinin rotasını çeteler, mafyalar, para babaları, sermaye, bürokrasi çizemez. Bu Parti’nin rotasını mazlumlar, mahrumlar, bayanlar, baylar, milletin kendisi çizer. Ana muhalefet partisi koalisyon kurma hayalleri kuruyor. Hani CHP, MHP, HDP birbirlerine karşı partilerdi. Ama biz bunların kumaşlarının aynı olduğunu Cumhurbaşkanlığı seçiminde gördük. Çatı aday diye bir proje uygulandı şimdi çatı aday nerede MHP’de, CHP ne yapacak gidip ona oy verecek” dedi.