AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya İl Teşkilatı’nın geride kalan seçimlerde başarılı sonuçlar aldığını anımsatarak, 7 Haziran’da da istedikleri sonucu alacaklarını söyledi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, partisi tarafından düzenlenen okul ve kat sorumlularına verilen sandık eğitimi toplantısında konuştu. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimin Türkiye için çok önemli olduğunu ifade eden Tüfenkci, "Görevimizi layıkıyla yerine getirebilmek, bizlerin, bizim ve başka arkadaşlarımızın sahada yaptığı çalışmaların meyvesini alabileceği bir gün ve bunun gerek sorumluluğu, gerekse vebali birinci derecede kat ve okul sorumlusu arkadaşlarımızdadır. Eğer sizler bu görevi layıkıyla yaparsanız, eminim sandıkta görevli arkadaşlarımızda aynı şekilde sizin disiplininize uyarak, görevlerini yerine getireceklerdir" dedi.
Tüfenkci, AK Parti Malatya İl Teşkilatı’nın seçimlerde çok tecrübeli bir ekip olduğunu kaydederek, "Birçok seçimi başarıyla geçirmiş bir teşkilatız. Ama önümüzde çok farklı bir tablo var. AK Parti ve diğerleri diyebileceğimiz bir tabloyla karşı karşıyayız. Sandıkta ve okulda AK Parti tek başına ama onun karşısında MHP’si, CHP’si, HDP’si, paraleli, bağımsızı duyuyor. ’AK Parti’den nasıl oy çalarız’ onun hesabını yapıyorlar. Onun için size baskı yapıp, yıldırmaya çalışacaklar. Ama bilin ki, bizler güçlü bir teşkilatız ve sizler yalnız değilsiniz. Biz, iktidarız ve Allah’ın izniyle 7 Haziran’dan sonrada iktidar olacağız. O yüzden kuru gürültülere prim vermeden, dimdik ayakta durmalıyız" diye konuştu.