Türkiye Matbaacılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Matbaa Reklam Kağıt ve Ambalaj Sanayi Derneği Başkanı Vahap Altunok, federasyon genel kurulunun Malatya’da yapılacağını açıkladı.
Altunok, Türkiye Matbaacılar Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulu’nun 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat: 10.00’da Hilton Double Tree Otel’de gerçekleştirileceğini belirterek “Türkiye genelinde 36 ilin meslek oda başkanları 21 ilin Dernek Başkanları ve delegelerinin katılacağı halen yönetim kurulu üyeliğini yaptığım Federasyonumuz yeni yönetim kurulu oluşturmak üzere Malatyamızda bir araya gelerek seçimimizi yapacağız” dedi.
Matbaacılık sektörü ile ilgili olarak Malatya’da önemli bir organizasyonun yapılacağını belirten Altunok, “Örgütlü toplumlarda iyi ve olumlu gelişmelerin daha fazla olduğu bir gerçek olup STK’ların önemini toplumun tabanlarına yayarak genişletmek elzem olduğu bir gerçektir. Türkiye Matbaacılar Federasyonu Ülke genelinde birliktelik sağlayan büyük bir misyon üstlenen kurumlar ve STK’lar arasında yer almaktadır. Bizlerde bu güzel olguyu Malatyamızda bütünleştirmenin heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Türkiye Matbaacılar Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulunda sizlerle birlikte olmak bizleri onurlandıracaktır” dedi.